Antikorové hygienické žľaby

ACO HygieneFirst antikorové žľaby

Tieto žľaby sú navrhnuté pre použitie v zvlášť náročných podmienkach, kde je vyžadovaná vysoká hygiena prevádzky, teda hlavne v potravinárskych prevádzkach a závodoch. Rovnako vhodné sú aj pre bežné kuchynské prevádzky alebo veľké komerčné kuchyne. Pre žľaby je možné vyberať z troch druhov krycích roštov podľa potrebnej nosnosti a nárokov na hygienu prevádzky. Systém žľabov dopĺňajú systémové antikorové vpusty, ktoré tiež spĺňajú vysoké hygienické kritériá.

Štandardný okraj                    Predĺžený okraj

 

Kľúčové vlastnosti:

Hlavné výhody:

  • Hygienická konštrukcia podľa požiadaviek noriem pre povrchy, ktoré sú v kontakte s potravinami - EN 1672 a EN ISO 14159 a podľa príručky EHEDG pre hygienický dizajn výrobkov
  • Plne zodpovedá norme EN 1253
  • Výrobným materiálom je nerezová oceľ triedy AISI 304 nebo AISI 316
  • Jednoduché a rýchle čistenie a sanitácia
  • Vysoký prietok (v závislosti na zvolenom type vpustu)
  • Široká ponuka štandardizovaných rozmerov
  • Kompletne morený výrobok (povrchová úprava žľabu zvyšujúca antikoróznu odolnosť)
  • Dva typy zakončenia hrany:
    • Štandardný okraj - vhodný pre dlažbu, liatu podlahu, živicovú podlahu apod.
    • Predĺžený okraj - vhodný pre dlažbu v kombinácii s poistnou stierkovou hydroizoláciou
  • K dispozícii tri druhy roštov:
    • Štandardné mriežkové rošty s protišmykovou úpravou, elektrolyticky leštený povrch (trieda zaťaženia L15)
    • Hygienické priečkové rošty s protišmykovou úpravou, elektrolyticky leštený povrch (trieda zaťaženia R50 alebo M125)
    • Hygienické liate rošty s protišmykovou úpravou (len pre žľaby šírky 200mm a 300mm; trieda zaťaženia M125)
  • Inteligentné riešenie výškovo nastaviteľných podpier pre jednoduchú a rýchlu montáž


Výhody hygienického dizajnu

Krycí rošty

           Mriežkový rošt                               Priečkový rošt                                  Liaty rošt

Mřížkový roštPříčkový roštLitý rošt